människa

ENERGIBEHANDLING

Transhealing

Healing är en stark kärleksenergi som aktiverar kroppens läkning, på det fysiska, mentala och andliga planet. Transhealingen är den mest direkta och kraftfulla healing typ som jag jobbat med. En healingsession ger dig mer livsenergi, som i sin tur kan leda till mental, känslomässig och fysisk läkning. Healingen jobbar exakt som den ska, just på den som får healingen, i den stunden.
Ett perfekt komplement till mina resterande behandlingar!
Healing kan hjälpa dig att bli ditt bästa jag! Har du inte provat healing? Då har du missat något!

FÖRDJUPNING HEALING

PASSAR VID INFLAMMATIONER

Medicinsk laser

Medicinsk laser, det är enkelt förklarat en sorts lampa som producerar synligt eller osynligt ljus. Väldigt enkelt uttryckt, så påverkas celler och vävnad till läkning som belyses med laserljus.

Unika egenskaper har detta ljus som ger ett energiupptag i cellerna som belyses i kroppen. Man använder en prob, som man placerar mot kroppsdelen som man vill behandla och därmed belysa med ljuset.

Behandlingen är normalt smärtfri, och upplevs ofta avslappnande av mina kunder. Medicinsk laser är effektiv vid behandling av smärta, inflammation och svullnad. Den påskyndar samtidigt kroppens läkningsprocesser. Och kan användas på akuta skador.

Dom två typer av lasrar jag använder mig av, är extra bra på muskler och ledproblem. Generellt är den medicinska lasern perfekt att använda vid olika typer av inflammatoriska problem.

FÖRDJUPNING MEDICINSK LASER

BEHANDLING AV KROPPENS BINDVÄV

Djupvågsbehandling

Djupvåg kallas behandlingen som utförs med en maskin utvecklad av Atlasbalans. Denna maskin behandlar man kroppens muskler med, för att komma åt fascian som finns i kroppen. Fascia är ett nätverk av bindväv som inte har någon början och slut. Numera vet man att fascian kan klibba ihop, samt om den blir inflammerad, kan det leda till att vi kan få svårt att röra oss och även få smärta.

Maskinen jobbar mycket djupare än vad massage kan göra och kan upplevas ännu mer avslappnande än en djupgående massage. Denna maskin skapar mekaniska pulsningar/vågrörelser som går djupt ned i vävnaden och jobbar både djupt och brett samtidigt.

Länk till film om djupvåg, på Youtube
Läs mer om djupvåg här

MASSAGE FÖR VÄLBEFINNANDE

Avspänningsmassage

Avspänningsmassage är ren avslappning. Utförs på rygg. Jag använder mig av främst lätta strykningar och friktioner. Använder mig av intuitionen för att känna hur just din massage ska utföras för dagen. Denna typ av massage passar dig som vill njuta och koppla av. Den hjälper din kropp att slappna av och varva ner.

GER FÖRMÅGAN ATT SJÄLVLÄKA

Kraniosakral terapi

Det är en gren inom osteopatin, där man behandlar området från huvudet ned till bäckenet. Jobbar både med skelett och mjukdelar. Utförs på ett väldigt mjukt sätt, och jag som terapeut lyssnar hela tiden på kroppen. Jag går inte emot kroppen, utan jobbar med kroppen.

Med lätta tekniker och kontakter hittar man problem som har sitt ursprung från huvud, ned till bäckenet. Som terapeut assisterar jag kroppen i dess väg till självläkning. Genom mjuk och varsam kontakt, så berättar kroppen vad den behöver hjälp med. Och som terapeut assisterar jag i dessa rörelser, tills det uppstår läkning. I kraniosakral terapi vill man som terapeut förändra ett tillstånd i kroppen via en ”stillhetsprocess” i annan manuell behandling exempelvis massage eller djupvågsbehandling söker man förändring i en ”rörelseprocess”.

Jag använder mig av vissa grepp från den kraniosakrala terapin, för att hjälpa klientens kropp till självläkning.

FÖRDJUPNING KRANIOSAKRAL TERAPI